Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dino Erceg: “Mă aştept să câştigăm şi în deplasare”

Claudia Truşcă

Claudia Truşcă
25.01.2012

În cadrul etapei intermediare de miercuri, 25 ianuarie, are loc partida dintre BC “Perla Harghitei” Miercurea Ciuc şi Politehnica CSŞ Unirea Iaşi. Înainte de această confruntare am stat de vorbă cu Dino Erceg, pivotul croat, care ne-a declarat că trebuie neapărat să câştige acest joc.

“Pentru noi meciul cu Iaşiul este obligatoriu de câştigat, în tur am reuşit să ne impunem pe teren propriu, aşa că mă aştept să câştigăm şi în deplasare. După părerea mea noi plecăm favoriţi, deoarece ei sunt o echipă formată din jucători tineri. Punctul nostru forte este că avem jucători de calitate şi cred că vom avea parte de un rezultat pozitiv în această seară.”

Pivotul de 204 cm are o medie de 13,9 pct./meci, 7,4 rec./meci, 0.5 pd./meci şi un indice de eficienţă de 12,5.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!