Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dino Erceg: "Trebuie să urmărim victoria la fiecare meci susţinut pe teren propriu"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
28.10.2011

BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc şi SCM U Craiova deschid etapa a 6-a cu o confruntare ce va avea loc vineri seară la Sala Sporturilor din Ciuc. Disputa este programată să se desfăşoare de la orele 20:00 şi este transmisă de către Digi Sport. În momentul de faţă ciucanii caută cea de a doua victorie în Divizia A masculină de baschet în timp ce oltenii sunt favoriţi să o acapareze pe a 4-a în prima ligă din România.

Total Baschet a luat legătura cu unul dintre jucătorii de bază ai echipei antrenate de Laszlofy Botond, Dino Erceg. Sportivul croat ne-a declarat că începutul campionatului nu este foarte bun pentru ei însă tinde să creadă că se afle pe o pantă aşcendentă după jocul de luni cu BC Mureş.

Începutul campionatului nu este foarte bun pentru noi, însă asta ne determină să lucrăm şi mai mult ca să îmbunătăţim toate aspectele din jocul nostru. Meciul trecut am prestat un baschet mult mai bun faţă de cel arătat în precedentele întâlniri însă Mureş este o echipă foarte bună şi nu am putut să învingem. În confruntarea de luni aţi putut observa mai multe îmbunătăţiri în jocul nostru şi sperăm să o ţinem în acelaşi ritm.

Referitor la confruntarea de vineri seară Erceg se aşteaptă la un joc greu cu Craiova însă îşi doreşte victoria pentru suporteri.

Craiova este o echipă puternică chiar dacă au puţini jucători autohtoni experimentaţi. Noi trebuie să urmărim victoria la fiecare meci susţinut pe teren propriu şi sper să ne impunem de această dată în primul rând pentru suporterii noştri loiali, care ne susţin meci de meci.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!