Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Discursul din vestiar al lui Mihai Silvășan, după calificarea în Top 16. Video

Discursul din vestiar al lui Mihai Silvășan, după calificarea în Top 16. Video

Deși a venit din calificări, U-BT Cluj-Napoca a produs surpriza și a terminat grupa G pe prima poziție, cu cinci victorii și o singură înfrângere. Ultimul succes a venit pe terenul lui Darussafaka Istanbul, unde alb-negrii s-au impus la o diferență de două puncte: 103-101.

La capătul meciului în care au revenit de la -18 puncte, Mihai Silvășan a ținut să își felicite jucătorii în vestiar, printr-un scurt discurs:

Sincer, nu am mai văzut atât de mult caracter la vreo echipă niciodată. Nu am mai văzut fie că vorbim de formații pe care le-am antrenat sau la care am jucat. Așadar, felicitări pentru asta, pentru că nu ați renunțat niciodată. Dacă vor să ne bată, trebuie să ne omoare. Trebuie să ne lase cu trei jucători pe teren pentru a ne învinge. Cine a crezut că vom fi pe primul loc în această grupă? Noi. Am arătat cine suntem însă acesta nu este sfârșitul. Nu ne mulțumim doar cu atât. Suntem aici și vom lupta să ne calificăm mai departe”, a spus antrenorul lui U-BT.

 
🗣️ Discursul lui Mihai Silvăşan după calificarea în Top16 Basketball Champions League

"Who the f*** believed that we will be first in the group? 𝗨s!!!" Vezi ce a spus Silvă în vestiar după calificarea istorică în optimile Basketball Champions League.

Posted by U-BT Cluj-Napoca on Wednesday, December 22, 2021

Bucuria baschetbaliștilor săi a crescut și mai mult când Silvășan le-a spus că le dă o pauză de două zile și jumătate. Apoi, clujenii se întorc la antrenamente pentru că urmează dubla din Cupa României cu CS Dinamo București.

*foto: captură foto – U-BT Cluj-Napoca

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!