Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Disputele din polivalenta clujeană îi priesc lui Ronald Ross

Paul Olar

Paul Olar
15.11.2015

BCM U Pitești a suferit un eșec în etapa cu numărul VIII a Ligii Naționale de baschet masculin. Trupa din județul Argeș a pierdut meciul cu U-Banca Transilvania, scor 81-77. Confruntarea a avut loc sâmbătă, putând fi urmărită în direct la Digi Sport.

Partida s-a derulat sub semnul echilibrului, iar Ronald Ross a reprezentat, de departe, principala gură de foc a echipei pregătite de Jovica Arsic. Americanul a bifat 38 de minute pe parchet, totalizând nu mai puțin de 32 de puncte.

Fundașul a avut 6/15 din interiorul semicercului, 6/6 de la mare distanță, respectiv 2/5 de la linia de pedeapsă. De asemenea, Ross a izbutit o recuperare, o pasă decisivă și o intercepție, pentru un indice al eficienței de 21. Ronald nu a fost însă cel mai eficient om al Piteștiului, din moment ce Max Pustozvonov a terminat disputa cu 24 la eficiență.

Revenind totuși asupra baschetbalistului de peste ocean, menționăm faptul că  acesta oferă prestații impresionante în partidele din polivalenta clujeană. Cu alte cuvinte, în luna februarie a anului curent, BCM U Pitești a învins-o în deplasare pe U-BT. Ross și-a ajutat atunci colegii cu 30 de puncte, 11 recuperări și 5 pase decisive. 

*Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!