Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

DIVIZIA A FEMININ. Avancronică: CSM Târgovişte - CSM Satu Mare

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
28.10.2011

DIVIZIA A, FEMININ, ETAPA A VI-A

CSM Târgovişte
CSM Satu Mare


Sala Sporturilor
Târgovişte

18:00
Arbitri: L. Bukuresti - L. Ioniţă

Ultimul Rezultat
60 - 47

29.10.2011 Analiză Etapei V
Statistică Alte meciuri

Cea mai atractivă partidă a etapei a 6-a din cadrul Diviziei A feminine de baschet are loc la Sala Sporturilor din Târgovişte şi se desfăşoară între formaţia locală şi CSM Satu Mare. Se vor întâlni două dintre echipele cu pretenţii favorite la primele locuri în ierarhia generală a primului eşalon valoric feminin. Gazdele sunt neînvinse până în acest moment în Divizia A, acumulând doar succese pe linie. De partea cealaltă CSM Satu Mare a cedat un singur meci, derby-ul cu campioana en-titră a României ICIM Arad.

Statistica all-time nu este de partea sătmărencelor indicând un neverosimil 12-0 în favoarea dâmboviţencelor. De asemenea gazdele pot fi avantajate de faptul că CSM Satu Mare a susţinut la mijlocul acestei săptămâni o partidă restantă din cadrul etapei a 4-a, cu Rapid Bucureşti. De asemenea trupa antrenată de Florin Nini beneficiază de avantajul terenului propriu ceea ce o transformă într-o favorită certă.

Conform statisticilor acumulate Chrissy Givens este omul de bază, la finalizare, pentru Târgovişte. Americanca are medii de 18 puncte şi 4 recuperări pentru un incredibil index de 26 de unităţi în 5 meciuri susţinute. Aceasta este urmată de Zherzerunova autoare a 13 puncte şi 6 recuperări pentru un index de 19 de unităţi la eficienţă per meci. Pentru a spera la un rezultat favorabil Dan Fleşeriu va trebui să anihileze aceste jucătoare, iar în atac principalele sale arme sunt Claudia Pop, 17 puncte per meci, respectiv Amra Mehmedevic cu 10 puncte per partidă.

Arbitrii acestei partide sunt Bukuresti Laszlo şi Ioniţă Liviu, iar observator din partea FRB Drăgănescu Radu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!