Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

DIVIZIA A MASCULIN. Anularea coşului lui Milos Markovic s-a dovedit a fi o decizie corectă!

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
06.02.2012

Vineri, 3 februarie, a avut loc confruntarea dintre CSM Oradea şi "U" Mobitelco BT Cluj-Napoca contând pentru etapa cu numărul 20 a Diviziei A masculin de baschet. Practic a fost un meci decis în ultimele secunde, iar câştig de cauză a avut campioana en-titre a României.

O fază controversată s-a petrecut la scorul de 63-63 când coşul lui Milos Markovic a fost anulat pe motivul expirării timpului de atac. Orădenii au contestat vehement acea decizie fiind de părere că mingea a atins inelul, în precedentele secunde, la o voleibalare a aceluiaşi Milos Markovic. De asemenea Pesic ne-a declarat că dacă coşul a fost regulamentar atunci acest aspect a decis soarta partidei.

Pe reluări s-a văzut clar faptul că mingea nu a atins inelul, iar decizia luată de cei trei arbitri, şi asumată de Laurenţiu Grigoraş, arbitrul principal al partidei, a fost cea corectă. În cazul în care arbitrul orădean de la masa oficială, cel care a ţinut contorul de 24 de secunde, ar fi resetat timpul de atac la respectiva voleibalare atunci, foarte probabil, coşul era validat.

----------------------------------

Notă: Postul DigiSport a somat site-ul TotalBaschet să nu publice imagini video din cadrul meciurilor desfăşurate în Divizia A masculină de baschet, iar astfel nu vă putem pune la dispoziţie video-ul ce conţine faza exemplificată în rândurile de mai sus.

4 comentarii la aceasta stire:
  • realHQ :

    :)
    Sabin, ati verificat chestia asta si cu @Soreli? Cred ca v-ati pus in cap un suporter din oras, se stie ca a fost meci decis de arbitri si acum veniti voi cu prezumtii de nevinovatie... :) Bafta mai departe si spor la scris! ...si ati putea baga macar un 5% pentru Oradea in articolele voastre, cu siguranta ar fi acceptat cu intelegere de catre toti ;)

    cu 12 ani în urmă (06.02.2012) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca carlos_cj :

    arbitrii
    E foarte bine ca nu am castigat cu arbitrii. Singura echipa cu care imi doresc sa castige asa toate celelalte e Asehoti. Sa vada cum e. In rest, nu fac alte comentarii pentru ca nu vreau s-o supar pe Mira :)

    cu 12 ani în urmă (07.02.2012) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mira :

    @carlos_cj
    :)) nu te sfii, azi e marţi, până joi mai avem speranţe de mai bine...
    P.S. apreciez delicateţea, dar, de la "colegii de tribună " criticile par mai blînde oricum

    cu 12 ani în urmă (07.02.2012) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca carlos_cj :

    @mira
    :) Oricum, eu ma asteptam la o infrangere la Oardea. Era una din cele doua programate pana la sfrasitul turului, alaturi de cea de la Sibiu. N-am vazut decat ultimele 5 minute ale meciului, ca am avut ceva program, asa ca oricum nu ma pot pronunta. Dar, initial, la acea faza, nici eu nu mi-am dat seama de ce au anulat cosul... A fost oricum o decizie grea pentru arbitri. Si..... imi pare rau de Oradea, dar ma bucur pentru U

    cu 12 ani în urmă (07.02.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!