Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

DIVIZIA A MASCULIN. Avancronică: BC Miercurea Ciuc - CS Otopeni

Adrian Micinic

Adrian Micinic
16.12.2011

 DIVIZIA A MASCULIN 
 Etapa a 14-a 

BC Miercurea Ciuc primeşte vizita lui CS Otopeni într-un meci atractiv cu privire la configuraţia subsolului Diviziei A la baschet masculin - ediţia 2011/12. Confruntarea va avea loc la Sala Sporturilor din Miercurea Ciuc, în cursul serii de sâmbătă (17.12), cu începere de la orele 18:00.

Se anunţă o partidă echilibrată, în care formaţia ardeleană va beneficia de avantajul terenului propriu şi de cel al numărului mai mare de jucători străini. De asemenea, jucătorii amfitrionilor se văd obligaţi nu doar să câştige dar să şi confirme prin joc, întrucât acesta este unul dintre jocurile care vor decide dacă returul campionatului îi va găsi la aceeaşi echipă sau vor fi nevoiţi să-şi caute angajament în altă parte.

De cealaltă parte, CS Otopeni este echipa mai instabilă la nivelul finanţelor şi o parte dintre jucători par să fie cu gândul la contractul pe care ar putea să-l semneze în pauza cauzată de sărbători şi mai puţin la jocul propriu zis pe care trebuie să îl presteze. Chiar şi aşa, vizitatorii au jucători români mai bine cotaţi.

Harghitenii au adunat o singură victorie, scor 108-55, asupra Politehnicii Iaşi, pierzând celelalte 12 partide disputate până la această oră. În ultima etapă, Miercurea Ciuc a cedat, scor 78-106, în deplasarea de la Oradea.
Ultimul meci al trupei pregătite de către Laszlofy Botond pe teren propriu datează de pe 26 noiembrie anul curent, când a cedat cu 74-91 în faţa liderului BC Timişoara.

CS Otopeni a strâns trei victorii şi a pierdut de zece ori în actuala ediţie de campionat. Ilfovenii au pierdut ultimul meci disputat, scor 69-88, pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaş. Ultima deplasare a elevilor lui Eugen Ilie, consemnată pe 7 decembrie, s-a încheiat cu victorie, scor 69-53, la Iaşi.

În sezonul trecut, primul al ciucanilor în Divizia A, cele două echipe şi-au împărţit victoriile: 77-60 la Otopeni, respectiv 85-84 la Miercurea Ciuc. Ambele pentru gazde.

Meciul va fi oficiat de o brigadă de arbitri formată din Mircea Şerban, Fabiana Niţu şi Sorin Drugău. Comisar din partea FR Baschet este Raduly Zoltan.

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!