Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

DIVIZIA A MASCULIN. Avancronică: BC Mureș Tîrgu Mureș - CS Dinamo București

Noémi Csiki

Noémi Csiki
02.03.2012


Sala Sporturilor Tg-Mureș

        sâmbătă, 3 martie,

ora 17:30


         Fișa meciului  

 

În cadrul etapei a 24-a, BC Mureș primește vizita dinamoviștilor, care tocmai s-a despărțit de Haymon și Thompson, astfel nu mai au niciun jucător din lotul cu care au început sezonul.

Toate semnele arată că de această dată BC Mureș își va lua revanșa după înfrângerea suferită în tur, atunci când combinațiile lui Durham, Haymon și Brown au însemnat la Dinamo apogeul sezonului. Atunci, rezultatul neașteptat de 74-64 pentru dinamoviști a fost ultima picătură care dus la schimbarea de antrenor la Tîrgu Mureș. De atunci, tigrii au trecut prin mai multe încercări, care au culminat cu mai multe accidentări în echipă, însă toți jucătorii, în afară de Adrian Tudor, au revenit în teren.

Dinamo, având doar trei americani și foarte puțini români în lot, are șanse minime la câștig, mai ales la Tîrgu Mureș.

Întâlnirea nu va fi transmisă la televizor, dar puteți urmări transmisia realizată de suporterii echipei gazdă pe www.bcmures.ro/live .

Arbitrii partidei: Gabriel Dima, István Bertalan, Marius Epure.

Observator: Mihai Caraion

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!