Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

DIVIZIA A MASCULIN. Avancronică. BC Perla Harghitei - U Mobitelco Cluj Napoca

Costin Marinescu

Costin Marinescu
15.02.2012


Sala Sporturilor Trivale
joi, 16 februarie, ora 18:00
în direct, Digi Sport 3

  Fișa Meciului  

După două amânări, prima din cauza participării Clujului în Cupele Europene, iar a doua din cauza unor probleme tehnice pe care Miercurea Ciuc le-a întâmpinat în organizarea meciului, partida dintre Perla Harghitei și U Mobitleoc, din cadrul etapei a 12-a a sezonului regulat, se va disputa joi, 16 februarie, de la ora 18:00. Meciul va fi transmis în direct de DigiSport 3.

Având în vedere locurile ocupate de cele două formaţii în clasamentul Diviziei A, se anunţă o partidă dezechilibrată. Campioana en-titre a României este favorita certă a confruntării. În 18 partide disputate în Divizia A, formaţia antrenată de Marcel Ţenter înregistrează 13 victorii şi 5 înfrângeri. De partea cealaltă ciucanii au doar două victorii şi 16 înfrângeri clasându-se pe locul 15 în ierarhia generală. Un eventual succes i-ar urca pe clujeni până pe poziţia a 2-a..

Etapa trecută Clujul nu a evoluat deoarece ar fi avut programat meciul cu Otopeniul, echipă ce s-a retras din campionat. Ciucul, în schimb, a jucat și a pierdut, scor 70 - 79, pe terenul celor de la SCM Craiova.

Cele două combatante s-au mai întâlnit de două ori în istoria întâlnirilor all-time. De fiecare dată câştig de cauză au avut ardelenii care s-au impus lejer cu scorul de 83-54 respectiv 90-79.

Chiar dacă este extrem de puţin probabil, o surpriză nu este exclusă. Luând în calcul începutul de sezon foarte bun pentru Miercurea Ciuc, atunci când au învins pe teren propriu CSM Oradea, ciucanii ar putea să se impună dacă vor practica un joc perfect, fără acele minute bune de decădere. În orice caz favoriţi sunt clujenii care ar trebui să se reîntoarcă de la Ciuc cu o victorie logică.

Brigada de arbitrii care va oficia această partidă este formată din Dima Gabriel, Bedir Sefer şi Dragoş Nicolae, comisar fiind Luca Badea.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe luta :

    locul 1 chiar
    la egalitate de puncte cu Timisoara, Clujul este in fata.

    cu 12 ani în urmă (15.02.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!