Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

DIVIZIA A MASCULIN. Avancronică: BC PH Miercurea Ciuc - CSU Ploieşti

Nuţă Aura - Cristina

Nuţă Aura - Cristina
02.03.2012


 Sala Sporturilor, Miercurea Ciuc

sâmbătă (03.03), ora 18:00


 2-20   Fișă meci   13-7

În cadrul etapei cu numărul XXIV a Diviziei A la baschet masculin se va disputa partida dintre CSU Asesoft Ploieşti şi BC Perla Harghitei, confruntare ce va avea loc la Miercurea Ciuc, sâmbătă, 3 martie, cu începere de la ora 18:00.

După 5 victorii consecutive şi un loc 7 în clasamentul actual, înregistrând 13 victorii şi 7 înfrângeri, CSU Ploieşti se îndreaptă cu paşi repezi spre Miercurea Ciuc, unde gazdele au avantajul terenului propriu, însă chiar şi aşa vor avea parte de o misiune aproape imposibilă.

După numărul de înfrângeri înregistrate (20) de către Miercurea Ciuc şi doar 2 victorii, ocupând locul 14 în clasament, şansele gazdelor de a spera la o reuşită în această confruntare sunt nefavorabile.

Având în vedere şi meciul din tur, disputat la Brazi, unde trupa lui Arnautovic s-a impus în faţa celor de la Perla Hargitei cu scorul de 70 la 58, jucând atunci fără două piese de bază ale echipei:  Szijarto şi Jones, misiunea harghitenlior va fi dificilă, chiar şi acasă, datorită componenţei lotului ploieştean care s-a schimbat şi a devenit tot mai puternică; ultimul venit fiind Vladimir Tica, un pivot care a adus un suflu nou în evoluţia echipei sale.

În urma victoriei cu Gaz Metan Mediaş, scor 75 - 72, Asesoft Ploieşti trebuie să învingă la Miercurea Ciuc pentru ca mai apoi să dea piept pe 7 martie, cu echipa câştigatoare a Cupei României, BCA Piteşti;  întreţinându-şi astfel dorinţa de a accede la un loc cât mai fruntaş în playoff.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!