Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

DIVIZIA A MASCULIN. Avancronică: BC PH Miercurea Ciuc - CSU Sibiu

Maria Barabaş

Maria Barabaş
11.11.2011

DIVIZIA A, MASCULIN, ETAPA A VIII-A

BC PH Miercurea Ciuc
CSU Sibiu


Sala Sporturilor
Miercurea Ciuc

18:00

Ultimul Rezultat
66 - 61

12.11.2011 Analiză Etapei VII
Statistică Alte meciuri

Sâmbătă, 12.11.2011, începând cu orele 18:00 Sala Sporturilor din Miercurea Ciuc va găzdui confruntarea dintre  BC PH Csikszereda Miercurea Ciuc şi CSU Atlassib Sibiu, meci contând pentru etapa VIII-a a Campionatului Naţional Divizia A Masculin 2011/2012.

Harghitenii, după un debut şovăielnic în acest sezon ocupă penultimul loc în clasament având o singură victorie şi 6 meciuri pierdute cu un total de 8 puncte. Meciul disputat în etapa anterioară cu CS Dinamo Bucuresti s-a finalizat cu scorul de 76-67 în favoarea bucureştenilor, partidă în care ciucanii au avut o prestaţie modestă însă nici roş-albaştrii nu au excelat. Victoria a putut fi a oricărei echipe însă dinamoviştii au reuşit să şi-o adjudece.

CSU Atlassib Sibiu, ocupanta a locului 9 în clasamentul general, a contabilizat un total de 4 meciuri câştigate şi două pierdute ceea ce o face să pornească cu prima şansă în această confruntare. Echipa de pe malul Cibinului a prestat în etapa anterioară un meci bun împotriva celor de la Gaz Metan Mediaş, însă liderii campionatului s-au impus pe final cu scorul de 95-86.

În ceea ce priveşte istoricul confruntărilor dintre cele două echipe, sibienii sunt cei care s-au impus în cele două confruntări desfăşurate în cadrul sezonului de anul trecut, ultima întâlnire a fost finalizata cu scorul de 85-76.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!