Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

DIVIZIA A MASCULIN. Avancronică: CS Politehnica Iaşi - BC PH Miercurea Ciuc

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
24.01.2012

 

 Sala Sporturilor Iaşi

 miercuri, 25 ianuarie, ora 18:00

 
0-17  Fişă meci  1-16

Miercuri, 25 ianuarie, la Sala Sporturilor din Iaşi se vor duela ultimele două clasate în Divizia A masculină de baschet. Gruparea antrenată de Costel Moscalu va întâlni BC PH Miercurea Ciuc într-un joc din cadrul etapei cu numărul 18 la baschet masculin. Duelul este programat să înceapă la orele 18:00.

Conform clasamentului ne aşteaptă în derby al subsolului, între două echipe care se luptă pentru evitarea retrogradării. Teoretic ieşenii nu au nicio şansă împotriva unui adversare ce are în componenţă 5 jucători străini şi se află într-o formă relativ bună.

Jocul de miercuri seară se va da între echipele care s-au luptat, sezonul trecut, pentru supravieţuirea în primul eşalon baschetbalistic din România. Chiar dacă sunt în aceaşi urnă valorică de doar două sezoane, cele două formaţii s-au întâlnit de 8 ori. Ciucanii şi-au adjudecat 5 meciuri, iar moldovenii au avut de 3 ori câştig de cauză. În tur elevii lui Laszloffy Botond au câştigat partida la o diferenţă de 53 de puncte, 108-55. A fost singura victorie a echipei din judeţul Harghita din acest sezon, fără să punem în balanţă şi confruntarea cu CS Otopeni, echipă a cărui rezultate au fost şterse.

Etapa trecută CSŞ Politehnica Unirea Iaşi a început bine jocul de la Mediaş însă l-a încheiat aşa cum era de aşteptat. De partea cealaltă ciucanii au fost foarte aproape de o suriză, pierzând în prelungiri cu Energia Rovinari, scor 81-89.

Arbitrii acestui joc sunt Bedir Sefer, Vlad Potra şi Ciocan Ciprian, în timp ce comisarul delegat este Cnstantinescu Nicolae.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!