Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

DIVIZIA A MASCULIN. Avancronică. CSU Atlassib Sibiu - CSM București

Costin Marinescu

Costin Marinescu
15.12.2011

Sala Transilvania
vineri, 16 decembrie, ora 18:00
live DIGI SPORT 3
                            
  Fișa meciului  

CSU Atlassib Sibiu întâlnește vineri, 16 decembrie, pe CSM București într-o partidă contând pentru etapa a 14-a a sezonului regulat. Meciul va avea loc la Sala Transilvania, va începe la ora 18:00 și va fi transmis în direct de Digi Sport 3.

Gazdele ocupă în acest moment poziția secundă în Divizia A și vin după o înfrângere pe terenul Timișoarei, scor 101 – 97. Sibienii sunt una dintre surprizele acestui tur de campionat, având un bilanț de 10 victorii și doar 3 înfrângeri. Echipa lui Cătălin Vulc nu practică un joc foarte elaborat în atac, toată ofensiva învârtindu-se în jurul lui Jaytonah Wisseh. În schimb în defensivă antrenorul a speculat la maxim calitățile fizice ale elevilor săi și îi așează deseori într-o zonă pressing ce a dat bătăi de cap majorității echipelor din divizia A.

CSM București este pe locul 7 în campionat, cu 8 victorii și 5 înfrângeri. Chiar dacă bilanțul nu este unul spectaculos trebuie ținut cont de faptul că pe banca tehnică stă cel mai tânăr antrenor din Divizia A, Hristu Șapera, aflat la primul său sezon ca principal. Etapa trecută CSM a depăști-o pe concitadina de la Dinamo, scor 84 – 40, făcând o repetiție utilă pentru meciul de vineri.

Cele două echipe s-au mai întâlnit doar de 4 ori de-al lungul istoriei, Sibiul impunându-se de fiecare dată.

Biletele pentru această partidă se găsesc la sediul CSU Sibiu din str. Rennes, nr 2, între orele 8-16. În ziua meciului biletele se pot procura începând cu ora 17 de la Sala Transilvania.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!