Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

DIVIZIA A MASCULIN. Avancronică. CSU Atlassib Sibiu - CSȘ Giurgiu

Oana Lăța

Oana Lăța
15.11.2011

Sala Transilvania
miercuri, 16 noiembrie
ora 18:00
           
  Fișa Meciului  

Miercuri, 16 noiembrie, incepand cu ora 18.00, Sala Transilvania va gazdui partida restanta dintre CSU Sibiu si CSS Giurgiu.

Aceasta partida trebuia sa aiba loc in etapa a treia, insa aceasta a fost amanata datorita tragicului eveniment din tabara giurgiuveana – decesul jucatorului Chauncey Hardy. Dupa plecarea antrenorului Theo Evans si a jucatorilor LeVar Seals si Justin Eller, viitorul echipei era incert, dar venirea lui Djordje Jovivic pe postul de antrenor si aducerea lui Bosko Stojakovic si Zoran Milovic, au adus o noua speranta pentru echipa din Giurgiu.

Judecand dupa clasamentul diviziei A, elevii lui Catalin Vulc au toate sansele sa se impuna in fata celor de la CSS Giurgiu.

Aceasta partida va fi arbitrata de Laurentiu Grigoras, Alexandru Olaru si Istvan Bertalan. Meciul poate fi urmarit LIVE video pe www.csufans.ro/chat

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!