Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

DIVIZIA A MASCULIN. Avancronică: Dinamo Bucureşti - BC Timişoara

Claudia Truşcă

Claudia Truşcă
13.12.2011


18:00
Etapa a 12-a

14.12.2011


  Statistica  

Miercuri, 14 decembrie, în Arena de Baschet din Bucureşti se desfăşoară partida restantă din cadrul etapei a 12-a, dintre CS Dinamo Bucureşti şi BC Timişoara. Confruntarea este programată cu începere de la ora 18.00 şi transmisă live pe TVR3.

În etapa precedentă CS Dinamo a pierdut disputa împotriva celor de la CSM Bucureşti, scor 70-84, înregistrând 4 victorii şi 8 înfrângeri, elevii lui Nicu Toader ocupă locul 14 cu un total de 16 puncte.

BC Timişoara se deplasează la Bucureşti după ce a câştigat unul din cele mai frumoase meciuri ale etapei a 13-a, împotriva celor de la CSU Atlassib Sibiu, cu scorul de 101-97. Cu o singură înfrângere şi 11 victorii, echipa lui Predrag Bandjarevic se află în fruntea clasamentului cu 23 de puncte.

Principalul marcator de partea oaspeţilor este Bogdan Popescu cu o medie de 17.3 puncte pe meci, 5.9 recuperări 1.3 pase decisive, cu un indice de 18 unităţi la eficienţă. De remarcat este şi Zlatko Jovanovic care în confruntarea cu Sibiul a înregistrat 29 puncte, 2 recuperări şi 6 pase decisive.

La polul opus, Allen Durham este “omul” dinamoviştilor  cu 22.9 puncte pe meci, 14.2 recuperări şi 2.4 pase decisive, având o eficienţă de 28.8 de unităţi. În partida precedentă împotriva celor de la CSM Bucureşti a terminat cu 19 puncte şi 9 recuperări.

Deşi dinamoviştii au avantajul terenului propriu, BC Timişoara are 11 victorii şi nu pare să nu se oprească aici. De remarcat la această partidă va fi lupta de sub panou între Bogdan Popescu şi Allen Durham. Un lucru important pe care dinamoviştii nu ar trebui sa îl omită ar fi “bararea” aruncărilor de 3 puncte ale lui Siriscevic, acesta având un procentaj de 41.7%.

Partida va fi condusă de brigada de arbitrii formată din Laurenţiu Grigoraş, Mircea Şerban, Marius Epure.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!