Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

DIVIZIA A MASCULIN. Avancronică: Dinamo București - "U" Mobitelco Cluj-Napoca

Claudia Truscă

Claudia Truscă
16.12.2011


 DIVIZIA A MASCULIN 
 Etapa a 14-a 

  Statistică  

Sâmbătă, 17 decembrie, în Arena de Baschet din Bucureşti, CS Dinamo primeşte vizita campioanei en-titre U Mobitelco BT Cluj Napoca pentru a disputa partida care contează pentru etapa a XIV-a, fiind programată cu începere de la ora 18.00 şi transmisă în direct pe TVR3.

Gazdele ocupă în acest moment locul 11 în Divizia A, pierzând etapa trecută confruntarea cu CSM Bucureşti, scor 70-84. Roş-albaştrii au un bilanţ de 4 meciuri câştigate şi 9 meciuri pierdute, având un total de 17 puncte.

Oaspeţii se deplasează la Bucureşti cu o bancă scurtă, astfel pe lângă accidentarea lui Tyler Morris în indisponibilitate au trecut şi Paul Chetreanu şi Mihai Silvăşan. Astfel toată “greutatea” cade pe umerii lui David Lawrence, care suplineşte absenţa celor 2. Rămâne de văzut dacă la clujeni va debuta noua achiziţie Jerome LaGrange care a fost adus la Cluj datorită accidentărilor. În etapa precedentă campionii au câştigat de pe teren propriu în faţa celor de la SCM U Craiova cu scorul 76-63. Clujenii ocupă locul 8 în clasament cu 9 victorii şi 3 înfrângeri, acumulând 21 de puncte.

Pe lângă partida care se anunţă a fi una foarte interesantă, de remarcat va fi şi duelul între Zoran Krstanovic, care are o medie de 20.4 puncte pe meci, şi Allen Durham cu o medie de 22.8 puncte pe meci.

Dinamoviştii au avantajul terenului propriu, însă clujenii au avantajul victoriilor mai multe la număr, însă aceştia se deplasează fara 2 jucători de bază. Meciul se anunţă a fi echilibrat, iar o surpriză din partea dinamoviştilor nu este exclusă.

Partida va fi condusă de brigada de arbitrii formată Alin Faur, Bukuresti Laszlo, Adrian Habor, comisar fiind delegat Romi Stănciulescu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!