Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

DIVIZIA A, MASCULIN. Avancronică: SCM Craiova - Politehnica CSŞ Iaşi

Claudia Truşcă

Claudia Truşcă
16.02.2012

Vineri 17 februarie, în Sala Sporturilor Craiova are loc confruntarea dintre SCM Universitatea Craiova şi Politehnica CSŞ Unirea Iaşi, partida contând pentru etapa restantă cu numărul 19, amânată din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

Gazdele ocupantele locului 13, cu 6 meciuri câştigate şi 12 înfrângeri şi un total de 24 puncte, în etapa precedentă au câştigat pe teren propriu în faţa celor de la BC “Perla Harghitei” Miercurea Ciuc cu scorul de 79-70.

Echipa adversă se deplasează la Craiova, după ce a “încasat” cea de-a 20-a înfrângere, pe teren propriu, în faţa echipei lui Cătălin Vulc, CSU Atlassib Sibiu, cu scorul de 71-102. Echipa oaspete ocupă locul 15 în clasament, cu un total de 20 puncte, înregistrănd un număr de 20 de înfrângeri şi nicio victorie.

Echipa favorită este cea antrenată de Andjelko Mandic, dat fiind faptul că partida se dispută pe teren propriu, dar un avantaj îl reprezintă şi poziţia în clasament şi bilanţul negativ al echipei adverse, care nu a câştigat nicio confruntare în acest sezon competiţional.

În tur, Craiova s-a impus cu scorul 85-68, principalul marcator fiind Branislav Tomic. Sârbul a terminat partida cu un indice de eficienţă de 22, reuşind 25 de puncte, 10 recuperări şi o pasă decisivă. De la Iaşi s-a remarcat Vlad Popovici cu 27 de puncte, 9 recuperări şi o pasă decisivă, pentru un indice de eficienţă de 27.

Partida va fi arbitrată de de brigada formată din Sorin Drugaru, Valentin Negrea şi Dragoş Nicolae, iar comisar din partea Federaţiei va fi Luca Badea.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!