Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

DIVIZIA A MASCULIN. Avanronică: BC Mureș Tîrgu Mureș - BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc

Noémi Csiki

Noémi Csiki
28.02.2012


Sala Sporturilor Tg-Mureș

        ora 19.45

     în direct Digi Sport

      
         Fișa meciului  

 

Meciul restant din etapa a 20-a dintre BC Mureș și BC Perla Harghitei se va desfășura mâine de la ora 19:45 la sala Sporturilor din Tîrgu Mureș și va fi transmis în direct pe canalul DigiSport.

Se anunță a fi o partidă ușoară pentru gazde, care deși încă nu și-au revenit complet după numeroasele accidentări din lot, nu ar trebui să aibă probleme prea mari împotriva echipei din Ciuc. Chiar dacă nu vom asista la un meci strâns, stilul de joc al echipelor ne va oferi foarte probabil faze interesante, dinamice, cu multe contraatacuri și execuții spectaculoase.

Arbitrii patidei vor fi Alin Roșu, Vlad Potra și István Bertalan, iar comisarul delegat de FRB, Radu Vaida.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!