Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

DIVIZIA A MASCULIN. Avanronică: CS Otopeni - U Mobitelco BT Cluj-Napoca

Christian Frisk

Christian Frisk
28.10.2011

DIVIZIA A, MASCULIN, ETAPA A VI-A

CS Otopeni
U Mobitelco Cluj-Napoca


Sala Sporturilor
Otopeni

18:15
d. TVR 3

Ultimul Rezultat
74 - 83

29.10.2011 Analiză Etapei V
Statistică Alte meciuri


Sâmbătă, în etapa a şasea a campionatului naţional masculin de baschet, va avea loc o partidă extrem de interesantă, care va pune faţă în faţă pe CS Otopeni şi pe U Mobitelco Cluj Napoca. Jocul se anunţă unul extrem de disputat, ambele echipe urmărind victoria. CS Otopeni este într-o situaţie destul de delicată, după doar o victorie în primele etape ale sezonului. Calificarea în sferturile de finală ale Cupei României nu este suficient pentru o formaţie cu pretenţiile ilfovenilor, aşa că aceştia trebuie să se revanşeze faţă de public. Deşi nimeni nu face declaraţii publice, se pare că există restanţe financiare către baschetbaliştii de la Otopeni, Angel Santana şi colegii săi fiind nemulţumiţi din acest punct de vedere. Cu o singură victorie la activ, şi aceea obţinută după prelungiri cu Dinamo, CS Otopeni ştie că a avut posibilitatea unor victorii pe propriul teren, cu CSU Sibiu şi cu BC Timişoara, însă a pierdut acele meciuri pe propriile greşeli.

De partea cealaltă, U Mobitelco Cluj a început bine sezonul, cu trei victorii şi o înfrângere. Baschetbaliştii de sub Feleac au satisfacţia de a fi câştigat la Ploieşti, însă şi amarul unei înfrângeri la limită, împotriva celor de la CSM Bucureşti, scor 69-67. Ultimul succes al clujenilor a însemnat o victorie categorică, scor 87-71 cu CS Municipal Oradea.

Statistica întâlnirilor directe între cele două este clară în favoarea oaspeţilor, care au câştigat 9 din cele 10 partide disputate până acum. Oaspeţii îl au pe Kyndall Dykes în mare formă, cu o medie de 23.3 puncte pe meci, dar şi pe pivotul de 2.04 m, Zoran Kristanovic, care are o medie de 6.8 recuperări. Cel mai bun pasator clujean este Tyler Morris, cu 4.3 assituri per meci.

În tabăra ilfovenilor se remarcă Slobodan Popovic, 15.5 puncte pe meci, Vladan Jocovic, 6.6 recuperări şi Milan Medvedji cu 4 pase decisive medie pe meci.

Brigada de arbitri este formată din Fabiana Nitu, Alin Faur, Dragos Nicolae, iar comisar Breza Ion.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!