Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

DIVIZIA A MASCULIN. BC Mureş revine spectaculos pentru a 10-a victorie stagională

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
16.12.2011

BC Mureş a depăşit pe Energia Rovinari, scor 84-82, într-un meci desfăşurat vineri (16.12), la Sala Sporturilor din Târgu-Mureş şi transmis în direct pe DigiSport 3. Scor pe sferturi: 17-23, 18-27, 22-18, 27-14.

Virgil Stănescu a avut 18 puncte, 9 recuperări şi a înscris coşul decisiv al partidei, JuJuan Cooley a adăugat 17 puncte, 4 pase decisive, Calvin Watson a contribuit cu 13 puncte, iar Jason Forte a terminat cu 11 puncte, 12 recuperări.

De cealaltă parte Louis Darby a avut 21 puncte, 8 recuperări şi 5 pase decisive, Stefan Nikolic a bifat 17 puncte, 5 recuperări şi 5 pase decisive, Brice Kabengele a terminat cu 14 puncte, 7 recuperări, iar David Steffel a reuşit 13 puncte, 5 recuperări.

BC Mureş obţine a 10-a victorie stagională, iar Energia Rovinari suferă al 7-lea eşec stagional.

Foto: Radu Roșca

Revenim cu detalii!

4 comentarii la aceasta stire:
  • CSM Târgu Jiu vasile velcea :

    Bravo!!!!
    Bravo Fabiana!!! Esti singura remarcata de la acest meci !!! In maximum doi ani vom avea arbitraje ca la fotbal !!! ( poate inclusiv Sorin Avram, mai stii...) Cam cat faci cu masina de la Sibiu la Mures?V-ati molipsit de la Giurgiu ( Giurgiu-Pitesti)? Ce sa mai zici, imi place, elegant, tocat marunt, nimic pe fata. Meserie!!! Muresenii te adora
    ca pe vremuri Joshua...

    cu 12 ani în urmă (16.12.2011) Raspunde
  • avengig ghost :

    ???
    adica vrei sa zici k fabiana a ajutat muresul sa castige?cred ca glumesti...

    cu 12 ani în urmă (16.12.2011) Raspunde
  • doarbaschet :

    putin
    Putin a ajutat,nu ma asteptam pentru ca o consideram pe Fabiana printre putinii arbitri impartiali din campionat,dar meciul a fost pierdut de Energia pe mana jucatorilor sai. Meritau sa castige prin prisma jocului bun prestat ,aproape tot meciul. Nu spun ca Muresul a castigat nemeritat, ci doar cu mult (sau putin) noroc ,dar asta face parte din joc .I love this game.

    cu 12 ani în urmă (16.12.2011) Raspunde
  • BC Sirius Mureșul Târgu Mureș jeff :

    aruncare jucarii pe teren
    http://www.youtube.com/watch?v=F8zIrYpBGVA&feature=g-upl&context=G2c7bb32AUAAAAAAAAAA

    cu 12 ani în urmă (16.12.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!