Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

DIVIZIA A MASCULIN. BC Timişoara învinge clar pe Dinamo Bucureşti

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
14.12.2011

BC Timişoara s-a impus în faţa lui Dinamo Bucureşti, scor 101-85, într-un meci desfăşurat miercuri (14.12), la Arena de Baschet din capitală. Scor pe sferturi: 30-17, 20-27, 21-18, 30-23. Confruntarea a fost transmisă în direct pe TVR3.

Zlatko Jovanovic a avut 21 puncte, 7 pase decisive, Dominique Archie a adăugat 17 puncte, 11 recuperări, Branko Cuic a contribuit cu 16 puncte, 8 recuperări, 8 pase decisive, Ivan Siriscevic a terminat cu 15 puncte, 6 recuperări, iar Bogdan Popescu a avut 13 puncte şi 5 recuperări pentru Timişoara.

Josh Brown a avut 22 puncte, Allen Durham a contribuit cu 22 puncte, 10 recuperări, iar Antonio Haymon a terminat cu 20 puncte, 14 recuperări la Dinamo Bucureşti.

Astfel, BC Timişoara obţine a 12-a victorie stagională, iar Dinamo suferă al 9-lea eşec în Divizia A.

Partida a fost comentată live pe chat. Conversația o puteți citi aici.

Revenim cu detalii! 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!