Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

DIVIZIA A MASCULIN. BCM U Piteşti se pregăteşte cu Iaşi pentru meciul de la Mediaş

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
30.03.2012


Sala Trivale, Piteşti

vineri, 30 martie, ora 18:00


  Fişa Meciului  

Penultima etapă din sezonul regulat al Diviziei A masculine de baschet debutează vineri seară la Sala Trivale din Piteşti acolo unde se va desfăşura cel mai dezechilibrat joc al rundei. Confruntarea va debuta la orele 18:00 şi nu va fi televizată.

Singura necunoscută a acestui duel este diferenţa de puncte la care se vor impune gazdele. Chiar dacă ieşenii au prins curaj şi nu mai cedează partide la diferenţe astronomice, aşa cum au făcut-o în tur, echipa antrenată de Costel Moscalu nu poate emite pretenţii vineri seară.

De partea cealaltă argeşenii nu au voie niciun pas greşit dacă doresc să mai spere la playoff. Acest lucru înseamnă că elevii lui Tudor Costescu trebuie să învingă în cele două etape rămase de disputat din sezonul regulat. Dacă cu Iaşi aparent nu vor fi probleme, finala pentru playoff va avea loc la Mediaş împotriva celor de la Gaz Metan. Practic se va întâlni cea mai bună echipă pe teren propriu şi cea mai bună echipă în deplasare, însă până atunci piteştenii trebuie să spere că Târgu Mureş va învinge la Târgu Jiu pe Energia Rovinari.

Revenind la această confruntare putem spune că va fi un prilej bun pentru Tudor Costescu să pregătească cât mai bine jocul de miercuri seară. Cosmin Prisca, Bedir Sefer şi Valentin Negrea vor oficia duelul în timp ce comisar din partea FRB este Luca Badea.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!