Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

DIVIZIA A MASCULIN. Ciuc și Giurgiu oferă un derby din partea inferioară a clasamentului

Adrian Micinic

Adrian Micinic
03.04.2012

 Sala Sporturilor, Miercurea Ciuc

 miercuri (04.04), ora 18:00

2-25  Fișă Meci  7-20

BC Miercurea Ciuc primește vizita echipei CSȘ Giurgiu, într-un meci contnd pentru ultima etapă din sezonul regulat al Diviziei A la baschet masculin - ediția 2011/12. Se vor confrunta ocupantele pozițiilor 14, respectiv 13 în ierarhia actuală.

Meciul nu prezintă nicio miză. Formația harghiteană are doar două victorii în acest sezon și își propune o a 3-a înaintea barajului cu Politehnica Iași care va stabili numele echipei retrogradate. În schimb, giurgiuvenii vor juca ultimul meci în primul său sezon la nivel de Divizia A. Ei au șapte victorii și 20 de înfrângeri .

Trebuie notat faptul că echipa din Miercurea Ciuc are o serie de 11 înfrângeri consecutive. De asemenea, elevii lui Laszlofy Botond au pierdut ultimele 11 partide disputate în propriul fief și au 1/12 la teren propriu în acest sezon.

Formația din Giurgiu a pierdut ultimul meci și în ultimele zece partide disputate are 2-8. Jucătorii pregătiți de către Chris Terrell au 2/11 în jocurile disputate în deplasare în actuala ediție de campionat.

Meciul tur, desfășurat în sudul țării, a fost adjudecat de către CSȘ Giurgiu cu scorul de 88-71. Ray Kraemer a bifat 33 puncte și 10 recuperări, Bosko Stojakovic a adăugat 17 puncte și 4 pase decisive, iar Zoran Milovic a terminat cu 12 puncte, 9 recuperări și 7 pase decisive pentru învingători. De cealaltă parte, Enrico Tucker a reușit 19 puncte și 8 recuperări, Christopher Long a adăugat 15 puncte, iar Emmanuel Dies a terminat cu 13 puncte și 10 recuperări.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!