Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

DIVIZIA A MASCULIN. Cronică: BCM U Piteşti - BC Timişoara 60-86

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
29.10.2011

   60-86

(10-24,14-23,10-19,26-20)


  Statistică  

BC Timişoara s-a impus de o manieră categorică la Piteşti, în faţa lui BCM U, cu 86-60 şi a devenit, cel puţin până la meciul Mediaşului, noul lider al campionatului. Timişorenii au controlar clar jocul şi obţin a patra victorie consecutivă în campionat, în timp ce Piteştiul suferă al treilea eşec pe teren propriu în tot atâtea meciuri de campionat.

Echipa de pe Bega a pornit ca din tun la Piteşti şi a demonstrat că nu e afecatată de eşecul de marţi din Liga Balcancă. Trupa lui Badnjarevic, la care căpitanul Nenad Markovic a rămas din nou în afara lotului a reuşit în parţial de 15-0 în primele zece minute, graţie unei apărări foarte precise şi a punctelor marcate de după linia de 6,75 m. Pentru piteşteni, seara a început cu multe ratări şi avea să continue la fel până la final. Oaspeţii au câştigat clar primul act, 24-10.

Sfertul secund a fost din nou la discreţia timişorenilor. Archie şi Sarovic au fost regi în apărare şi au recuperat aproape toate mingile, în timp ce Vujacic, Calotă şi Velickovic ratau în continuare şuturile de 3 puncte. Echipa de pe Bega nu a slăbit ritmul, în timp ce de pe margine Tudor Costescu nu găsea soluţii favorabile echipei sale. Sfertul secund a fost tot al Timişoarei, 23-14, astfel că la pauză, oaspeţii conduceau cu 23 de puncte.

Ieşirea de la cabine a adus o formaţie la fel de hotărâtă a Timişoreai şi o trupă descumpănită a gazdelor. Imediat ce alb-violeţii au marcat, a fost clar că Piteştiul nu mai are nicio speranţă de victorie. Şi pentru ca seara să fie neagră până la capăt, jucătorii gazdelor au ratat incredibil de mult la şuturile de 3 puncte, reuşind până la urmă un procentaj de 19% în toată seara. Sfertul al treilea a fost adjudecatt din nou de Timişoara, 19-10.

Ultimele zece minute i-au dat ocazia lui Badnjarevic să schimbe titularii, astfel că piteştenii au mai recuperat uşor din diferenţa foarte mare. Ultimele zece minute au fost ale gazdelor, 26-20, dar scorul final a adus o victorie liniştitoare a Timişoarei, 86-60.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!