Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

DIVIZIA A MASCULIN. Cronică: CS Gaz Metan Mediaş-BC “Perla Harghitei” Miercurea Ciuc 100 - 78

Claudia Truşcă

Claudia Truşcă
28.01.2012

Victorie clară celor de la CS Gaz Metan Mediaş, în această seară în Sala Sporturilor din Miercurea Ciuc. Echipa lui Ovidiu Teleabă s-a impus pe terenul gazdelor cu scorul de 100-78.

Oaspeţii au început partida cu Dumitrescu, Ivanovic, Jucan, Tomeljak şi Zigeranovic, Drăguşin nefiind încă refăcut total.

Medieşenii au început cu un run de 7 puncte, moment în care Cristopher Long a înscris o aruncare de la distanţă, însă cei de la Gaz Metan au continuat să marcheze, astfel punctele aduse pe tabela de gazde nu au reuşit să reducă din diferenţă, sfertul întâi încheindu-se cu un avantaj de 11 puncte pentru oaspeţi.

Sfertul al doilea a aparţinut în totalitate “lupilor negri”, care prin Mitchell şi Nicoară i-au dominat pe ciucani, nepermiţându-le să se apropie foarte mult. După întoarcerea de la vestiare, în repriza a doua, soarta partidei era ca şi decisă, echipa antrenată de Laszlofy Botond nu a putut face faţă supremaţiei echipei Gaz Metan Mediaş.

Principalii marcatori al gazdelor au fost Tucker cu 24 puncte, 4 recuperări şi 2 pase decisive, Ashley Champion cu 11 puncte, 7 recuperări  şi Cristopher Long cu 11 puncte, o recuperare şi 4 pase decisive.

De partea adversarilor, principalii marcatori care au adus victoria în tabăra celor de la Gaz Metan Mediaş au fost Ivanovic, cu 20 puncte, 8 recuperări şi 3 pase decisive, Deven Mitchell cu 17 puncte, 5 recuperări şi 5 pase decisive şi Titus Nicoară cu 16 puncte, 5 recuperări şi 2 pase decisive.

În următoarea etapă, BC “Perla Harghitei” Miercurea Ciuc întâlneşte pe BC Mureş Tg.Mureş, iar CS Gaz Metan Mediaş pe SCM Universitatea Craiova.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSA Steaua București tzony :

    Intrebare!
    Cum merge echipa cu noul Ivan Medieseni? Nu e rau nu?

    cu 12 ani în urmă (28.01.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!