Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

DIVIZIA A MASCULIN. Cronică: CSM Bucureşti - CS Dinamo Bucureşti 84-70

Claudia Truşcă

Claudia Truşcă
11.12.2011


84 - 70

Etapa a 13-a


  Fișa meciului  

 

Sâmbătă, 10 decembrie, CSM Bucureşti a câştigat confruntarea cu CS Dinamo din Arena de Baschet, scor 84-70(18-28, 18-8, 24-17, 24-17) meci ce a contat pentru etapa a 13-a Diviziei A Masculine de baschet.

Chiar dacă în primul minut nu s-a punctat deloc, la sfârşitul sfertului tabela găsea în avantaj pe CS Dinamo, scor 28-18, remarcându-se cel mai mult Antonio Haymon, care pe lângă aruncările de 2 puncte acesta a “delectat” publicul cu 3 slam dunk-uri. Virgil Căruţaşu marchează primele puncte pentru CSM Bucureşti, urmat de Marko Ljubojevic.

Sfertul al doilea este început în forţă de dinamovişti care ajung să se distanţeze la 10 puncte încă din primul minut, însă pentru scurt timp, bucureştenii reuşind să egaleze la sfârşitul sfertului prin Garry Gallimore şi Bryson McKenzie.

Sferturile 3 şi 4 aparţin în totalitate elevilor lui Hristu Şapera, care prin principalii săi marcatori, Garry Gallimore cu 30 puncte şi 7 recuperări, Goran Martinic cu 16 puncte şi Bryson McKenzie cu 10 puncte şi 12 recuperări, au adus victoria în tabăra bucureştenilor de la CSM.

În tabăra adversă Allen Durham a terminat partida cu 19 puncte şi 9 recuperări, fiind principalul marcator al dinamoviştilor. De remarcat a fost şi Antonio Haymon care a marcat tot 19 puncte şi a recuperat un total de 8 mingi.

În urma acestei etape, CSM Bucureşti înregistrează cea de-a 8 victorie, iar CS Dinamo Bucureşti cea de-a 8 înfrângere.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!