Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

DIVIZIA A MASCULIN. Cronică. CSȘ Giurgiu - Politehnica Iași 92 - 47

Costin Marinescu

Costin Marinescu
11.12.2011

92 - 47
29-9, 18-16, 22-13, 23-9
  Statistica  

CSȘ Giurgiu a obținut sâmbătă prima victorie după o serie de 10 înfrângeri consecutive. Adversară i-a fost Ploitehnica Iași. Echipa din sudul țării s-a impus cu 92 – 47, la capătul unui meci în care a rulat tot lotul avut la dispoziție și a apăsat pe accelerație în primul și în ultimul sfert.

Raymond Kraemer a înscris 29 de puncte și a recuperat 10 mingi pentru un indice de eficiență de 35, cea mai bună performanță a sa din acest sezon. Cătălin Vlaicu a terminat meciul cu 15 puncte și 14 recuperări iar  Zoran Milovic  a marcat 14 puncte, cu 4 din 5 aruncări de la mare distanță reușite.

Ionuț Hurjui a fost cel mai bun marcator al ieșenilor, cu 11 puncte. Mădălin Nicolae a înscris 10 puncte și a reușit 8 recuperări. Vlad Popovici a terminat meciul cu 6 puncte și 7 recuperări, dar și cu o contuzie ușoară la genunchi după un contact cu Cătălin Vlaicu.  

În următoarea etapă CSȘ Giurgiu va juca la Gaz Metan Mediaș iar Politehnica iași va întâlni pe teren propriu pe BCM U pitești într-o partidă ce va avea loc luni, 12 decembrie, de la ora 17:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!