Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

DIVIZIA A MASCULIN. Cronică: Dinamo Bucureşti 85-101 BC Timişoara

Claudia Truşcă

Claudia Truşcă
15.12.2011


85 - 101
Etapa a 12-a

14.12.2011


  Statistica  

Miercuri seară BC Timişoara a obţinut o victorie clară în faţa celor de la CS Dinamo Bucureşti, ultimul meci al etapei a XII-a, cu scorul 101-85, timişorenii adjudecându-şi toate sferturile (30-17, 20-27, 21-18, 30-23). Astfel elevii lui Predrag Badnjarevic au înregistrat cea de-a 12-a victorie, ocupând locul I în clasament, în timp ce dinamoviştii “încasează” cea de-a 9 înfrângere.

Primul sfert al meciului a fost destul de echilibrat până în minutul 7 când Archie a marcat 3 puncte, urmat de cele 6 puncte ale lui Jovanovic, reuşind să se distanţeze la 10 puncte de roş-albaştrii. Setea de victorie a timişorenilor şi-a făcut simţită prezenţa, astfel aceştia intră cu un avantaj de 13 puncte în sfertul doi.

Sfertul al doilea stă tot sub semnul echipei  de pe malul Begăi, în ciuda eforturilor depuse de  dinamovişti  de a reduce din diferenţă, trio-ul Cuic-Jovanovic-Archie “a avut un cuvânt de spus” , astfel sfertul doi s-a terminat cu 6 puncte în avans pentru formaţia oaspete.

Sferturile 3 şi 4 au decis soarta meciului, bucureştenii nereuşind să oprească  “elanul” celor de la BC Timişoara, care au fost de neoprit pe tot parcursul partidei.

Cheia victoriei timişorenilor au fost Zlatko Jovanovic cu 21 de puncte şi 7 pase decisive, Dominique Archie cu ale sale 17 puncte şi 11 recuperări şi nu in ultimul rând Branko Cuic care a contribuit cu 16 puncte, 8 recuperări şi 8 pase decisive.

De partea opusă trebuiesc remarcate prestaţiile lui Josh Brown contribuind cu 22 puncte şi 4 recuperări , Allen Durham care este la al 9-lea double-double cu 22 puncte, 10 recuperări şi 2 pase decisive şi Antonio Haymon care a terminat cu 20 puncte şi 14 recuperări.

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!