Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

DIVIZIA A, MASCULIN. Cronică: U Mobitelco Cluj Napoca- BC Miercurea Ciuc 88-86

Claudia Truşcă

Claudia Truşcă
16.02.2012

Joi 16 februarie, campioana en-titre U Mobitelco Cluj Napoca s-a impus pe terenul celor de la BC “Perla Harghitei” Miercurea Ciuc, scor 88-86, înregistrând cea de-a 13-a victorie.

Primul sfert a fost unul echilibrat, ciucanii reuşind chiar să conducă cu 4 puncte în minutul 5, însă Krstanovic a reuşit să încheie cu un avantaj de 2 puncte. Sfertul secund este dominat de clujeni, prin reuşitele lui Krstanovic şi Dykes, care nu le-au permis adverarilor să se apropie prea mult, conducând cu 41-33 înainte de terminarea primei reprize.

Sfertul trei este unul foarte strâns, încă de la început gazdele s-au apropiat considerabil de adversari, ajungând chiar să şi conducă în minutul 7, sfertul încheindu-se pentru ei cu un avantaj de 2 puncte. Ultimele 10 minute le aduce victoria elevilor lui Marcel Ţenter, care încă din primele minute preiau din nou conducerea, dorinţa lor de victorie spunându-şi din nou cuvântul.

Practic clujenii au câştigat această partidă prin procentaje mai bune la aruncările de două puncte, şi anume 63.4%, la aruncările de la linia de pedepsă, marcând 18/23, dar au şi recuperat mai mult, un număr de 42 de mingi.

În schimb, echipa antrenată de Laszlofy Botond a excelat la aruncările de trei puncte, marcând 8 din cele 22 de încercări, cât şi la numărul de pase decisive, 16 faţă de cele 11 ale oaspeţilor.

Principalii marcatori ai campionilor ai fost Zoran Krstanovic cu 24 de puncte, 8 recuperări şi o pasă decisivă şi Kyndall Dykes care a reuşit 27 de puncte, 6 recuperări si 2 pase decisive.

De partea adversarilor, s-au remarcat Enrico Tucker cu un total de 26 de puncte, 4 recuperări şi 7 pase decisive, Emmanuel Dies cu 23 de recuperări şi 13 recuperări, dar şi Christopher Long cu 21 de puncte, 5 recuperări şi 7 pase decisive.

5 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Mokshaz :

    Oh no!
    Dies cu 23 de recuperari si 13 recuperari? 36 de recuperari pe meci, trebe sa fie ceva record!

    cu 12 ani în urmă (16.02.2012) Raspunde
  • Mr.DuGunoiu :

    haha
    se vede ca claudia a facut statistica :)) pisi mic

    cu 12 ani în urmă (16.02.2012) Raspunde
  • Methodus :

    error
    parerea mea ca fara greselile imense facute de grupul de arbitrii, U pierdea acest meci cu siguranta...

    cu 12 ani în urmă (17.02.2012) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mira :

    răutăcisme ;)
    Domnilor, da' ce răi v-aţi făcut... evident că e o mică eroare (23 puncte)... nţ, repede aţi sărit cu concluzii, necruţătorilor!

    cu 12 ani în urmă (17.02.2012) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca m.sandor :

    @methodus
    Eu nu as da vina pe arbitrii.Au fost greseli, dar pana la urma au fluierat ciudat dar nu pe asta s a dus meciul.UIta te un pic la procentajul de aruncari libere.Arbitrii nu s de vina daca n esti instare sa inscrii liberele

    cu 12 ani în urmă (17.02.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!