Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

DIVIZIA A MASCULIN. CSM Bucureşti este favorită în partida cu SCM U Craiova

Claudia Truşcă

Claudia Truşcă
16.03.2012


Arena de Baschet
sâmbătă, 17 martie, ora 18:00

  Fișa meciului  

Sâmbătă 17 martie, în Arena de Baschet din Bucureşti are loc partida din cadrul etapei cu numărul 27, disputată între CSM Bucureşti şi SCM U Craiova. Confruntarea este programată cu începere de la ora 18.00, nefiind însă transmisă pe niciun post de televiziune.

Echipa gazdă revine pe terenul propriu cu încă o victorie trecută în cont, împotriva echipei BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc, cu scorul la limită 99-98, ocupând locul 6 în clasamentul actual, cu 16 reuşite şi 8 înfrângeri, având un total de 40 de puncte.

De partea adversă, SCM U Craiova a fost “doborâtă” pe teren propriu de “leii din Banat”, scor 73-82, administrându-le cea de-a 15-a înfrângere , pe lângă cele 9 partide câştigate, contabilizând 33 de puncte.

Ţinând cont de evoluţia celor două echipe pe parcursul sezonului, de avantajul terenului propriu, dar şi de istoricul competiţional, CSM Bucureşti pleacă cu prima şansă în această partidă, astfel în tur aceasta a câştigat în faţa elevilor lui Andjelko Mandic cu scorul 86-80. Însă o supriză nu este esclusă, având în vedere că avem parte de un campionat “imprevizibil” în care orice echipă poate bate pe oricine.

Principalii marcatori al celor două echipe sunt Goran Martinic pentru echipa antrenată de Hristu Şapera, cu o medie de 23,7 puncte/meci şi Branislav Tomic cu 17.6 puncte/meci.

Partida va fi condusă de brigada de arbitrii formată din Marius Ciulin, Fabiana Niţu şi Alexandru Anica, comisar federal fiind delegat Dan Pavelescu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!