Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

DIVIZIA A MASCULIN. CSM Bucureşti se impune categoric la Sibiu

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
16.12.2011

CSM Bucureşti a spulberat pe CSU Atlassib Sibiu, chiar la Sala Transilvania, scor 100-72, într-un meci contând pentru etapa a 14-a în sezonul regulat al Diviziei A la baschet masculin - ediţia 2011/12. Scor pe sferturi: 27-21, 25-18, 22-19, 24-14. Meciul a fost în direct la DigiSport 3.

Goran Martinic a avut 29 puncte, 4 pase decisive, Garry Gallimore a adăugat 22 puncte, 6 recuperări, Marko Ljubojevic a terminat cu 17 puncte, 6 recuperări, iar Virgil Căruţaşu a bifat 10 puncte şi 12 recuperări pentru învingători.

De cealaltă parte, Nikita Khartchenkov a reuşit 23 puncte, iar Mychal Kearse a terminat cu 21 puncte, 4 recuperări pentru Sibiu.

CSM obţine a 9-a victorie stagională, iar CSU Sibiu pierde pentru a 4-a oară.

Revenim cu detalii!

3 comentarii la aceasta stire:
  • realHQ :

    Ups!
    Ups! Surpriza e doar prin prisma victoriei categorice a CSM Bucuresti (care e o echipa solida oricum, a mai batut "smecheri" campionatul asta si are in Hristu o minte luminoasa a tinerei generatii de antrenori.). Ca s-a dezumflat putin balonul sibian e o surpriza mai mica, streetball is streetball even if played in "Transilvania". Si ca o ultima ironie, "streetball-istul" Hristu a jucat azi sah cu vreo 500 ELO mai sus decat serioasa comuniune tata-fiu ;)

    cu 12 ani în urmă (16.12.2011) Raspunde
  • tarabostes :

    100
    sa iei 100 pe teren propriu si sa fi invins...mai rar la noi; chiar eram curios sa vad daca Sibiul va "recidiva" in sfertul ultim cu CSM cum a facut cu Asesoft (cand le-a luat acestora doar o repriza, dar net) sau, aproape, cu Timisoara. Daca CSM tine la acest nivel in restul meciurilor ajunge sus de tot. Bravo CSM !

    cu 12 ani în urmă (16.12.2011) Raspunde
  • doarbaschet :

    surpriza
    Cred ca la Sibiu sunt ceva lucruri neclare,n-au fost ei (cei pe care ii stiam), astazi. Surprizele pot continua.

    cu 12 ani în urmă (16.12.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!