Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

DIVIZIA A MASCULIN. CSM Bucureşti se impune în Arena de Baschet, scor 110-59

Claudia Truşcă

Claudia Truşcă
25.03.2012

  
   
59 - 110
11-29, 9-27, 20-22, 19-32
  Statistica  

Sâmbătă seara, în urma confruntării cu CS Dinamo, CSM Bucureşti s-a impus cu scorul 110-59, elevii lui Nicolae Toader nepunându-i în prea mare dificultate.

Gazdele au început partida cu Şipoş, Ioan, Aktaş, Bădilă şi Sandu, pe când cei de la CSM au început cinciul de start cu Rhinehart, Vizitiu, Martinic, Gallimore şi Tudosă.

Primul sfert, ca de altfel toate, a fost dominat de CSM Bucureşti, care s-a “distanţat” pe tabela de marcaj încă din primele minute, prin numărul vizibil mai mare de recuperări, în ciuda lipsei lui Căruţaşu, 45 spre deosebire de cele 26 ale dinamoviştilor. Scorul după primele 10 minute de joc fiind 29-11, în favoarea celor de la CSM.

Al doilea sfert a fost în continuare condus de elevii lui Hristu Şapera, care prin nenumăratele execuţii ale lui  Gallimore, Martinic, dar şi McKenzie, au dus diferenţa de scor până la 36 de puncte, la finalul primei reprize.

După întoarcerea de la cabine, situaţia a rămas cam aceeaşi, în ciuda eforturilor depuse de tinerii dinamovişti de a reduce din diferenţă, experienţa celor de la CSM Bucureşti şi-a spus cuvântul, iar bariera de 30 de puncte nu a putut fi depăşită. Sfertul trei a fost încheiat cu o execuţie remarcabilă a dinamovistului Dan Ioan, care în ultima secundă a marcat 3 puncte din partea opusă a terenului, ridicând sala în picioare.

Ultimele 10 minute din partidă au consolidat victoria “oaspeţilor”, tehnicianul acestora dându-le ocazia de joc şi românilor Daniel Tudosă, Gabriel Tudosă, Vizitiu, Urucatu şi Stăncuţ.

Pentru CSM Bucureşti, principalii marcatori au fost Garry Gallimore, cu 18 puncte şi 5 recuperări, Bryson McKenzie, cu 14 puncte, 10 recuperări şi o pasă decisivă, şi Goran Martinic care a terminat partida cu 13 puncte, 3 recuperări şi 4 pase decisive.

De partea adversă, Bogdan Sandu a înregistrat 20 puncte, 10 recuperări, Dan Ioan a terminat şi el partida cu 11 puncte,3 recuperări şi 2 pase decisive, iar Andrei Bădilă a adăugat şi el pe tabelă 9 puncte, o recuperare şi o pasă decisivă.

Astfel diferenţa între cele două echipe s-a făcut la aruncările de două puncte, capitol la care CSM-ul a stat foarte bine, având un procentaj de 69% faţă de dinamovişti, cu 40%. Un alt aspect important este cel al aruncărilor de la linia de pedeapsă, elevii lui Nicolae Toader reuşind să marcheze doar 9 din 15 încercări, spre deosebire de bucureşteni care au marcat 18 din 23.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!