Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

DIVIZIA A MASCULIN. CSM Oradea încheie cel mai bun sezon regulat din istorie

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
04.04.2012

CSM Oradea a învins pe Dinamo București, scor 99-77, în primul meci al etapei a 30-a din sezonul regulat al Diviziei A la baschet masculin - ediția 2011/12. Scor pe sferturi: 36-12, 18-25, 21-18, 24-21. Prin prisma acestui rezultat formația pregătită de către Cristian Achim termină sezonul regulat cu un bilanț de 20-8.

Milos Pesic a avut 21 puncte, 10 recuperări, 6 pase decisive, Silviu Lupusavei a adăugat 15 puncte, Milos Markovic a bifat 14 puncte, 6 recuperări, Sasha Topcov a strâns 14 puncte și 7 recuperări, iar Laci Lazar a totalizat 14 puncte și 8 recuperări pentru CSM Oradea. În replică, Andrei Bădilă a avut 18 puncte, 4 recuperări, Dan Ioan a avut 19 puncte, Iosif Pârlog a reușit 14 puncte, iar Bogdan Sandu a terminat cu 12 puncte și 6 recuperări.

CSM-ul obține a 8-a victorie consecutivă, un nou record absolut pentru echipa din județul Bihor la nivel de Divizia A. Ardelenii au avut 10-4 în retur, egalând bilanțul realizat în prima jumătate din sezonul regulat. Pe de altă parte, roș-albaștrii au obținut cea de-a 9-a victorie externă în acest sezon, un nou reper absolut pentru această formație.

În schimb, pentru Dinamo a fost a 8-a înfrângere consecutivă și a terminat primul sezon de la revenirea în Divizia A cu un bilanț general de 7-21. Elevii lui Nicolae Toader au avut 4-10 în jocurile de pe teren propriu, izbutind doar trei victorii și 11 înfrângeri.

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!