Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

DIVIZIA A MASCULIN. Doi ieșeni reușesc recorduri personale, dar Giurgiu câștigă

Costin Marinescu

Costin Marinescu
25.03.2012

82 - 91
17-23, 17-22, 20-25, 30-21
  Statistică  

Nicio emoție pentru CSȘ Giurgiu în partida cu Politehnica Iași.  Echipa din sudul țării a învins cu 91 – 82 la capătul unei partide în care a avut cinci jucători care au marcat peste 10 puncte.

Kevin Sims a fost liderul marcatorilor de la Giurgiu, cu 21 puncte, la care a adăugat 5 pase decisive. Cătălin Vlaicu a terminat partida cu 10 puncte și 12 recuperări, iar Brian Burrell a reușit 19 puncte și 6 mingi recuperate.

Damon Powell a înscris 13 puncte și Zoran Milovic 12.

Constantin Amarghioalei a terminat meciul cu 29 de puncte marcate pentru Iași. El a stabilit un record personal în actualul sezon al Diviziei A la acest capitol, precedenta performanță datând din meciul cu CSU Ploiești, când a reușit 15 puncte. El și-a trecut în cont și 7 recuperări.

Mădălin Nicolae a marcat 16 puncte și a recuperat 6 mingi, iar Vlad Popovici a avut același număr de recuperări, dar 15 puncte înscrise. Cu 9 pase decisive, Ionuț Hurjui a stabilit un record personal la la acest capitol în actualul sezon.

Giurgiu a dominat la capitolul recuperări, depășindu-și adversarul cu 46 la 34. Dintre cele 46 de mingi recuperate, 17 au fost după propriile ratări, iar acest lucru le-a oferit avantajul unui număr suplimentar de aruncări. Astfel, chiar dacă ambele echipe au avut procentaje asemănătoare la aruncările din acțiune, Giurgiu este echipa care s-a impus.

Un lucru de remarcat este faptul că Politehnica Iași a pasat decisiv la 22 din cele 32 de coșuri marcate, în timp ce CSȘ Giurgiu a avut doar 9 pase decisive, pentru 36 de reușite.

În urma acestui rezultat, Giurgiu adună 7 victorii, în timp ce Iașiul a ajuns la cota 26 în dreptul meciurilor pierdute.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!