Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

DIVIZIA A MASCULIN. Energia Rovinari învinge. Timișoara urcă pe prima poziție

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
22.03.2012


Foto: Biro Zoltan

Energia Rovinari a depășit pe BC Timișoara, scor 90-89, într-un meci contând pentru etapa a 22-a în sezonul regulat al Diviziei A la baschet masculin. Meciul a avut loc în cursul acestei seri și a fost transmis în direct pe DigiSport 3. Scor pe sferturi: 23-16, 20-25, 24-30, 23-18.

Stefan Nikolic a înscris o aruncare liberă în penultima secundă a timpului regulamentar de joc pentru a aduce a 14-a victorie stagională a gorjenilor. Jucătorul sârb a fost trimis la linia de pedeapsă la ultima fază a meciului și a transformat prima aruncare liberă pentru ca apoi să o rateze intenționat pe cea de-a doua astfel încât timpul de joc a fost pornit și Timișoara nu a mai putut efectua nicio aruncare.

Formația pregătită de către Slobodan Nilolic are 14-10 în acest moment și urcă pe locul al 9-lea în clasament, având 38 de puncte asemenea lui CSU Sibiu. Energia Rovinari mai are de disputat o restanță, la Oradea, pe 28 martie. Înainte însă gorjenii primesc vizita echipei BCM U Pitești, într-o confruntare directă cu cealaltă contracandidată la calificarea în playoff.

BC Timișoara are 19-6 în acest moment și revine pe prima poziție a clasamentului, fiind singura echipă cu 44 puncte acumulate. Leii din Banat au două deplasări infernale, la Sibiu și Târgu-Mureș, respectiv un ultim meci pe teren propriu foarte dificil cu CSU Ploiești.

Revenim cu detalii!

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!