Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Divizia A masculin - Etapa 8: Programul meciurilor televizate

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
08.11.2011

Şi la finalul acestei săptămâni vom avea parte de baschet la TV. Jumătate din paritdele pe care le programează etapa a 8-a a Diviziei A masculine de baschet vor fi transmise de către posturile TVR 3 şi Digi Sport 3.

Vineri (11.11.11), BC Mureş Târgu Mureş va întâlni pe teren propriu formaţia CS Otopeni. Jocul va debutal a orele 18:00 şi va fi transmis în direct de către Digi Sport 3.

Sâmbătă (12.11), va avea loc derby-ul etapei a 8-a între liderul Gaz Metan Mediaş şi vice-campioana României, CSU Ploieşti. Disputa începe la orele 17:30 şi se poate vedea în direct pe Digi Sport 3.

O zi mai târziu (13.11) SCM U Craiova primeşte vizita nou promovatei Dinamo Bucureşti. Postul TVR 3 va transmite în direct jocul din Sala Sporturilor, începând cu orele 18:00.

Tot duminică (13.11), etapa se încheie la Târgu Jiu acolo unde se anunţă o partidă interesantă între două echipe ce aspiră la play-off, Energia Rovinari şi CSM Bucureşti. Transmisiunea este realizată de Digi Sport începând cu orele 19:30.

Până vineri nu uitaţi de partida de marţi, dintre U Mobitelco Cluj-Napoca şi Elan Chalon contând pentru prima etapa FIBA EuroChallange. Jocul este transmis de către Sport.ro de la orele 19:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!