Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

DIVIZIA A MASCULIN. Gaz Metan Mediaș se impune ușor în fața Craiovei, 96 - 64

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
29.03.2012

96 - 64
27-15 , 21-21 , 28-19 , 20-9
  Statistica  

Gaz Metan Mediaș a trecut fără probleme de SCM Craiova, o echipă ce mai are un singur meci de disputat înaintea vacanței de vară.

Medieșenii au dominta zona de trei secunde și s-au impus cu 96 – 64. Gazul a marcat 60 puncte din căciulă și a recuperat 47 de mingi, față de doar 27 câte au reușit oaspeții.

Gaz Metan a avut 6 jucători care au înscris peste 10 puncte. Craig Moore a fost principalul marcator, cu 21 de puncte (5/10 – 3puncte). Deven Mitchell și-a trecut în cont 16, iar Titus Nicoară și Ivan Tomeljack au înscris câte 12. Românul a fost la o singură recuperare de double double, iar croatul a dat 5 pase decisive.

Tudor Jucan a reușit nouă recuperări și Ionuț Drăgușin a avut 11 puncte și 8 recuperări.

De la Craiova s-au remarcat Ionuț Albu și Stephen Ross. Românul a fost cel mai bun marcator al echipei sale, cu 18 puncte, stabilind astfel și un record personal în actuala stagiune. De asemenea coeficientul său de eficiență, 21, este cel mai mare al său acest sezon. Albu și-a mai trecut în cont 7 recuperări, tot record personal.

Ross a marcat 12 puncte și doar el cu Albu au fost singurii jucători ai Craiovei care au îsncris peste 10 puncte. Leroy Dawson și Branislav Tomic au terminat partida cu câte 9 puncte fiecare, iar Donte Gennie a avut 6 puncte și 3 pase decisive.

În urma acestui rezultat Gazul ajunge pe locul 3, cu 2 victorii in plus fata de lotul ce ocupa pozitiile 4 – 7 ale clasamentului.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!