Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

DIVIZIA A MASCULIN. Meci capital pentru CSU Sibiu la Bucureşti

Claudia Truşcă

Claudia Truşcă
30.03.2012

 Arena de Baschet 

 sâmbătă (31.03), ora 18:00


 18-8   Fișă meci 

 13-13

Sâmbătă, 31 martie, în Arena de Baschet din capitală are loc confruntarea dintre CSM Bucureşti şi CSU Atlassib Sibiu, partidă ce va conta pentru etapa a 29-a din sezonul regulat. Partida este programată cu începere de la ora 18.00 şi nu va fi transmisă pe niciun post de televiziune.

Echipa gazdă primeşte vizita sibienilor după ce în etapa precedentă s-a impus în detrimentul celor de la CS Dinamo, scor 110-59, contabilizând cea de-a 18-a victorie. Adăugând cele 8 înfrângeri suferite, CSM Bucureşti are un total de 44 de puncte, ocupând locul 7 în ierarhia generală.

De partea adversă, CSU Atlassib Sibiu a suferit o grea înfrângere pe teren propriu în faţa celor de la BC Timişoara, cu scorul 68-94, în urma căreia antrenorul principal, Cătălin Vulc, şi-a depus demisia, considerându-se responsabil pentru parcursul mai puţin bun din retur. Astfel, înregistrând 13 înfrângeri şi tot atâtea victorii, gruparea sibiană se află pe poziţia a 9-a.

Ambele echipe au ca obiectiv accederea în play-off, deşi drumul oaspeţilor a fost “îngreunat” de înfrângerea încasată acasă. Astfel meciul se anunţă a fi unul foarte disputat, foarte strâns, ambele echipe dorind să-şi îndeplinească obiectivele.

În careul de 3 secunde, duelul se va disputa între Goran Martinic, principalul marcator al gazdelor, şi Jaytornah Wisseh pentru CSU Atlassib Sibiu, care au aceeaşi medie de puncte pe meci, 23.6.

La capitolul avantaje, echipa antrenată de Hristu Şapera stă mai bine, terenul propriu constituind unul dintre atuurile sale. Un alt “plus” pentru echipa gazdă îl reprezintă poziţia din clasament, dar şi seria de victorii pe teren propriu.

În meciul tur, CSM Bucureşti s-a impus pe terenul sălii “Transilvania” cu scorul 100-72. Având în vedere istoricul confruntărilor, în care CSU Sibiu conduce cu 3-1, partida este deschisă oricărui rezultat.

Partida va fi oficiată de brigada de arbitrii formată din Laszlo Bukureşti, Alin Roşu şi Alexandru Anica, comisar din partea federaţiei fiind delegat Florin Baloşescu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!