Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

DIVIZIA A MASCULIN. Meci de antrenament pentru play-off

Ioana Ardereanu

Ioana Ardereanu
03.04.2012

   Sala Sporturilor Iași
miercuri, 4 aprilie, ora 18:00

           Fișa meciului  

 

Ultima etapă a sezonului regulat va pune față în față printre altele pe cei de la Politehnica Iași și Energia Rovinari. Meciul se va desfășura la aceeași oră asemenea celorlalte partide, ora 18 și va avea loc la Sala Sporturilor din Iași.

Echipa gazdă vine după cea de-a 29-a înfrânegere stagională, de data aceasta în fața celor de la BCM Pitești. Ieșenii au pierdut confruntarea în fața adversarilor de la sfârțitul săptămânii cu scorul de 110-52. Elevii lui Costel Moscalu rămân pe ultima pozitție cu nicio reușită înregistrată, echipa fiind sortită retrogradării la finele campionatului actual.

De partea cealaltă, gorjenii trec printr-o pasă favorabilă. Ei au reușit să obțină calificarea în play-off la capătul meciului contra celor de la BC Mureș, impunându-se cu scorul de 85 la 80 în fața propriilor spectatori. 

Meciul se anunță unul dezechilibrat prin prisma valorii loturilor purtate de cele două echipe. Astfel partida este una la discreția formației antrenate de Slobodan Nikolic.

Istoricul confruntărilor este pe măsura acestui meci, oaspeții de mâine conducând la general cu scorul de 6 la 1.

Partida va fi oficiată de Alexandru Anica, Sorin Drugău si Dragoş Nicolae 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!