Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

DIVIZIA A MASCULIN: Meci fără miză pentru CSU Atlassib îmotriva lui U Mobitelco

Iulian Floca

Iulian Floca
03.04.2012

Sala Transilvania Sibiu
miercuri, 4 aprilie, ora 18:00
                  
  Fișa meciului  

Miercuri, 4 aprilie 2012, in Sala Transilvania din Sibiu se va desfășura meciul dintre CSU Atlassib Sibiu și campioana U Mobitelco Cluj-Napoca. Acest meci este ultimul din sezonul regulat pentru ambele echipe.

Eternul derby de altădată al Ardealului, se rezumă acum la un meci fără aproape nicio miză. Sibiul a pierdut și ultima șansă de calificare în play-off și se va prezenta la meci doar pentru o ultimă întâlnire cu fanii din acest sezon, în timp ce Clujul se luptă pentru victorie, doar pentru a-și asigura accederea în play-off de pe ultimul loc al podiumului.

Sibiul vine după o înfrângere în deplasare, în fața celor de la CSM București, având la activ un total de 13 victorii și înfrângeri. Pentru a mai îmbunătăți un pic această situație, o eventuală victorie a sibienilor ar face ca bilanțul total al sezonului să fie de 50-50, cu 14 victorii și 14 înfrângeri. Asta ar reflecta un sezon reușit, însă doar pe jumătate.

În schimb, Clujul a câștigat la 45 de puncte meciul trecut, cel împotriva lui Dinamo, ajungând la 46 de puncte în clasament, cu 19 meciuri câștigate și 8 pierdute în actualul sezon. O victorie în acest meci i-ar asigura echipei din Cluj un relaxant loc 3 pentru accederea în play-off.

Ultimele rezultate ale ambelor echipe înclină balanța în favoarea lui U Mobitelco, dar CSU Atlassib se bucură de avantajul terenului propriu în această confruntare, care, deși nu pare să aibă vreo miză pentru galben-albaștrii, se anunță un meci înflăcărat.

În tur, U Cluj s-a impus în fața sibienilor cu scorul de 96-85.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!