Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

DIVIZIA A MASCULIN. Mediaș - Pitești, un meci cu miză doar pentru gazde

Costin Marinescu

Costin Marinescu
03.04.2012

   Sala Sporturilor Mediaș
miercuri, 4 aprilie, ora 18:00
  Fișa meciului  

Gaz Metan Mediaș întâlnește miercuri pe BCM U Pitești într-o partidă a cărei importanță o simte doar echipa gazdă.

Piteștenii nu mai au nicio șansă pentru a prinde playofful, iar acesta este ultimul lor meci în actualul sezon competițional.

De partea cealaltă Gaz Metan Mediaș încă mai are șanse de a termina sezonul regulat pe prima poziție a clasamentului. O victorie mâine, coroborată cu o înfrângere a Timișoarei în partida cu BC Mureș, ar urca Mediașul pe plocul întâi și le-ar oferi avantajul terenului propriu pe tot parcursul playoff-ului.

Pentru medieșenii acesta este al treilea meci consecutiv în care întâlnesc o echipă pentru care sezonul se sfârșește după etapa cu numărul 30. În urmă cu două săptămâni Nicoară&Co au depășit pe SCM Craiova, iar etapa trecută au învins la Giurgiu.

Piteștiul, o echipă caracterizată tot sezonul de evoluții oscilante, a învins în runda cu nr. 29 pe Politehnica Iași, însă victoria Energiei Rovinari în fața celor de la BC Mureș le-a stricat socotelile argeșenilor, care ratează playofful pentru prima dată în ultimii 7 ani.

În tur, BCM U s-a impus cu 77 – 66. Slobodan Popovic a fost cel mai bun jucător al gazdelor. Sârbul a terminat meciul cu 17 puncte și 9 recuperări. De la Mediaș s-a remarcat Ivan Ivanovic, cu 14 puncte. Argeșenii au reușit să fie egalii medieșenilor la recuperări și au înscris 47% din aruncările de la mare distanță încercate. Pentru Mediaș nu a evoluat Deven Mitchell, accidentat.

Partida va fi arbitrată de o brigadă formată din Marius Ciulin, Marius Udrică și Gabriel Dima , ar comisar va fi Ion Olaru.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!