Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

DIVIZIA A MASCULIN. Misiune grea, dar nu imposibilă pentru CSU Asesoft Ploieşti

Nuţă Aura-Cristina

Nuţă Aura-Cristina
16.03.2012


Sala Sporturilor din Brazi
sâmbătă, 17 martie, ora 18:00

  Fișa meciului  

Într-un meci contând pentru etapa cu nr. XXVII, partida dintre CSU Asesoft Ploieşti şi CSU Atlassib Sibiu se va desfăşura sâmbătă, la Brazi, cu începere de la ora 18:00 şi nu va fi transmisă de niciun post de televiziune.

Vicecampioana României va avea o misiune grea acasă, dar nu imposibilă; la momentul actual aflându-se pe locul 4 în clasament cu 17 victorii şi 7 înfrângeri. De partea cealaltă, ocupanta locului 8, CSU Atlassib Sibiu, are un şir mai restrâns de victorii, 13, şi 11 înfrângeri.

În ultimele partide, CSU Asesoft a câştigat cu Dinamo Bucureşti, scor 130 la 66, bifând 9 victorii consecutive, pe când CSU Atlassib Sibiu, a pierdut în deplasare la BC Mureş Tg.Mureş, după un meci foarte disputat în care finalul a decis soarta partidei când sibienii au cedat la scorul de 87 la 82 în favoarea gazdelor.

În meciul din tur, din Sala Transilvania, trupa lui Arnautovic s-a impus în primele 3 sferturi şi când meciul părea a fi deja câştigat de către ploieşteni, în urma unui dublu tehnic acordat lui Burlacu şi Dzambic pentru proteste, scorul a trecut în favoarea sibienilor şi  asa a rămas până la final - 79 la 72 pentru CSU Atlassib Sibiu şi oaspeţii au plecat  acasă cu gândul revanşei.

Momentul lor a sosit şi pentru a demonstra în continuare că este o echipă puternică, CSU Asesoft Ploieşti va trebui sa treacă de echipa antrenată de Cătălin Vulc, sâmbătă, de la ora 18:00, într-o confruntare ce se anunţă a fi spectaculoasă.

4 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea nexco :

    ???
    Bate Ploiesti ,din pacate, la peste 15 pct.

    cu 12 ani în urmă (16.03.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cione77 :

    Titlu invers ???
    Cred ca ati gresit titlul articolului.
    Corect mi se pare "Misiune grea ptr. CSU Atlassib , dar nu imposibila" si nicidecum grea dar nu imposibila ptr. Asesoft !!!
    Statistica ultimilor ani dar si evolutia celor 2 combatante dau invingatoare fara drept de apel pe Asesoft.Nu ?
    Daca a fost cumva o exprimare in bashcalie , atunci este OK.

    cu 12 ani în urmă (16.03.2012) Raspunde
  • BC Sirius Mureșul Târgu Mureș mmstoica11 :

    de acord
    Sunt de acord cu cione, cum sa pui asemenea titlu? Poate va fi valabil când va juca Asesoft la Mureş sau Timişoara, în etapele următoare, nu cu Sibiul, care ia 100 de puncte pe meci si joacă streetball.

    cu 12 ani în urmă (16.03.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!