Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

DIVIZIA A MASCULIN. Trei echipe implicate în lupta pentru locul 5

Adrian Micinic

Adrian Micinic
20.03.2012

Sezonul regulat al Diviziei A la baschet masculin se îndreaptă cu pași repezi de final. S-au scurs 27 de etape din actuala ediție de campionat și au mai rămas de disputat trei până la startul playoff-ului.

Actuala ediție este foarte echilibrată în prima sa jumătate. Între echipele aflate în luptă pentru ocuparea unui loc cât mai bun înaintea fazelor eliminatorii se află CSM București, CSM Oradea și campioana U Mobitelco Cluj.

În momentul de față CSM București și U Mobitelco Cluj au câte 42 puncte, iar CSM Oradea a strâns 40 însă are un meci mai puțin disputat.

Iată ce rezultate s-au consemnat în meciurile directe dintre aceste formații:

 Meci   Scor general   Tur   Retur 
 CSM București - U Mobitelco Cluj   1-1   69-67   79-87 
 CSM Oradea - CSM București   1-1   93-69   72-83 
 U Mobitelco Cluj - CSM Oradea   2-0   87-71   67-63 

Pe baza acestor rezultate, în eventualitatea unei egalități între aceste trei formații la încheierea sezonului regulat, departajarea s-ar face printr-un clasament în trei. Toate meciurile directe consemnate între aceste formații s-au disputat deja. Iată cum arată clasamentul:

 Pos   Echipă   Bilanț   Pt 
 1.   Cluj   3-1   7 
 2.   București   2-2   6 
 3.   Oradea   1-3   5 

Iată programul celor trei echipe până la finalizarea sezonului regulat:

 Cluj   București   Oradea 
 Craiova (d)   Dinamo (d)   Ciuc (d) 
 Dinamo (a)   Sibiu (a)   Rovinari (a) 
 Sibiu (d)   Ploiești (d)   Craiova (a) 
 -     Dinamo (d) 

Program asemănător pentru cele trei echipe, cu precizarea că Oradea are o restanță, iar București un meci infernal, la Brazi. Fiecare mai are de disputat câte un meci împotriva unei echipe implicate în lupta pentru calificarea în playoff.

2 comentarii la aceasta stire:
  • cronicar :

    pariu :P
    Eu zic ca Ploiestiul nu mai pierde nici un meci in sezonul regulat... deci CSM Buc. pierde la Ploiesti iar Clujul si Oradea castiga tot pana la playoff. Avand in vedere ca Muresul mai are de jucat atat cu Asesoft cat si cu Timisoara, cred ca si BCM va retrograda in cursa pentru locul 4/5.

    cu 12 ani în urmă (20.03.2012) Raspunde
  • CSM CSU Oradea nexco :

    mai interesant
    Cel mai interesant e lupta pt. locul 4 : Cluj , Mures , Oradea , CSM Buc.

    cu 12 ani în urmă (20.03.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!