Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

DIVIZIA A MASCULIN. Un nou meci ușor pentru Gaz Metan

Costin Marinescu

Costin Marinescu
30.03.2012

Sala Sporturilor Giurgiu
sâmbătă, 31 martie, ora 18:00
   
  Fișa meciului  

Un nou meci ușor pentru Gaz Metan Mediaș. După partida cu Craiova, pentru echipa din județul Sibiu urmează înfruntarea de la Giurgiu, cu o altă echipă ce nu are nicio becunsocută în privința finalului sezon. Ca și Craiova, Giurgiu își cunoaște poziția pe care va termina acest campionat și numără zilele până la vacanță.

De partea cealaltă, Mediașul se află pe locul 3 în clasament, cu două victorii avans față de un pluton de 4 echipe, iar gândul îi este la ultima etapă, când va întâlni pe BCM U Pitești, o echipă pentru care doar victoria va conta, altă variantă scoțând-o din cărțile playoffului.

Gazul nu se va putea baza în această etapă Tudor Dumitrescu, indisponibil din cauza unei hernii de disc, în timp ce la CSȘ Giurgiu nu va evolua Ray Kraemer. Americanul s-a accidentat în urmă cu două etape și a părăsit deja România.

Partida va fi arbitrată de Mircea Șerban, Dima Gabriel și Liviu Ioniță, iar comisar din partea FRBaschet va fi Mihai Caraion.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!