Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

DIVIZIA A MASCULIN. Va câștiga BC Timișoara sezonul regulat?

Noémi Csiki

Noémi Csiki
03.04.2012

 Sala Sporturilor Tîrgu Mureș

 miercuri, 04.04, ora 18:00

în direct pe DigiSport 3

18-9  Fișa meciului
21-6

 

Derby-ul ultimei etape se va desfășura la Tîrgu Mureș, între BC Mureș și BC Timișoara. Această confruntare va decide atât câștigătorul sezonului regulat, cât și poziția mureșenilor în clasament, care nu mai au șanse la avantajul terenului propriu în play-off, dar pot spera la un adversar mai ușor de învins.

Istoricul întâlnirilor dintre cele două echipe nu ne ajută în a da un pronostic: de-a lungul anilor, BC Timișoara a câștigat 11 întâlniri împotriva mureșenilor, și a pierdut numai 6. Acest sezon însă a fost unul în care adversarele s-au întâlnit deja de 3 ori (de 2 ori în Cupă, o dată  în turul campionatului), din care mureșenii au învins de două ori. Deși timișorenii par să-și fi revenit după căderea de formă din ultima vreme, meciul de la Tîrgu Mureș va fi unul foarte greu pentru ei.

În cazul în care Leii trec de mureșeni, ei vor termina sezonul regulat pe primul loc, și vor juca cel mai probabil cu Energia Rovinari în prima rundă de play-off. Astfel mureșenii ar rămâne pe locul 7 și vor avea de jucat împotruva medieșenilor în play-off. În caz contrar, BC Timișoara va termina, probabil, pe locul al doilea, urmând să se întâlnească cu CSM București, iar mureșenii ar urca pe poziția a șasea, iar adversarul lor din play-off ar fi U Mobitelco. Toate acestea, presupunând că nu se va înregistra nicio surpriză în ultima etapă.

Arbitrii acestei partide vor fi Alexandru Olaru, Ciprian Stoica și Alin Rosu , iar comisar va fi Romi Stanciulescu. Acesta va fi sungurul meci televizat din  etapa a 30-a, în direct pe DigiSport 3, mâine, de la ora 18:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!