Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

DIVIZIA B MASCULIN. S-a afişat programul de desfăşurare al eşalonului secund

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
28.10.2011

Federaţia Română de Baschet a publicat în cursul zilei de vineri programul de desfăşurare al Diviziei B masculine de baschet. În total s-au înscris 22 de echipe repartizate după criteriile geografice în două grupe de câte 6 respectiv două de câte 5. Dintre acestea 22, 7 sunt satelit ale echipelor Divizionare A.

Se joacă în sistem tur-retur, prima etapă debutează pe 12 noiembrie, iar ultima se încheie în 3 martie. Pauza dintre tur şi retur este de aproximativ două luni. De asemenea în luna aprilie sunt programate şi două turnee de sală. FRB nu specifică câte echipe se califica mai departe sau care este programul de desfăşurare în fazele următoare.

Programul meciurilor îl puteţi accesa aici.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!