Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Djordje Jovicic: "Sibiul este o echipă bună cu mulţi jucători în rotaţie"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
17.11.2011

Miercuri seară la Sala Sporturilor Transilvania din Sibiu a avut loc partida dintre formaţia locală CSU şi CSŞ Giurgiu contând pentru etapa a 3-a a Diviziei A masculin de baschet. Confruntarea s-a desfăşurat abia acum deoarece jocul a fost amânat din cauza incidentului petrecut la începutul lunii octombrie. A fost un meci echilibrat până în ultimele două minute, iar în cele din urmă s-au impus gazdele, scor 79-74.

În cadrul conferinţei de presă de la finalul jocului, conform oradesibiu.ro, antrenorul Djordje Jovicic a declarat că a fost un meci mai greu decât s-a aşteptat. Deşi sibienii au evoluat în cinci oameni timp de 35 de minute, tehnicianul giurgiuvenilor a declarat că echipa gazdă este una puternică cu "mulţi jucători în rotaţie".

A fost un meci greu, mult mai greu decât ne-am aşteptat. Sibiu este o echipă bună cu mulţi jucători în rotaţie. Ne-am pregătit pentru această partidă şi cred că a fost un meci interesant şi echilibrat până cu 2 minute înainte de final. Nu am putut găsi prea multe alternative la zona 2-2-1 prestată de sibieni. Am pierdut prea multe mingi din această cauză ceea ce ne-a costat. Am avut multe aruncări deschise în aces meci, însă nu am înscris. Aşa e baschetul. Nu pot să le spun jucătorilor că nu a fost bine atât timp cât au aruncat fără adversari pe ei. Pot spune că nu am câştigat meciul pentru că nu ne-am descurcat bine în atac. Avem mai multe probleme însă sunt sigur că va fi din ce în ce mai bine.

Sibienii au la activ 6 victorii şi 2 înfrângeri în timp ce CSŞ Giurgiu înregistrează 2 victorii şi 6 înfrângeri.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!