Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Djordje Komadinic: "Sunt sigur că mă voi înţelege cu Srdjan şi vom face treabă bună"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
28.12.2012

BC Timişoara are un nou antrenor secund după ce postul a fost vacant în ultima perioadă. Fostul secund, Srdjan Jovanovic a devenit principal, iar în locul său a fost adus Djordje Komadinic.

Pentru Komadinic, angajamentul de la BC Timişoara este primul din carieră!

Am început în acest domeniu al antrenoratului în urmă cu doi ani, la o școală din Serbia. Srdjan Jovanovic, care e un prieten foarte apropiat al meu, mi-a spus că are nevoie de ajutor la echipă, iar eu am acceptat imediat. Noi ne cunoaștem de când eram foarte tineri, am fost adversari în mai multe campionate, mai ales în Grecia, dar în perioadele de vară ne antrenam împreună. Sunt sigur că ne vom înțelege foarte bine și că vom face treabă bună aici.

Komadinic a renunţat la cariera de baschetbalist în urmă cu 3 ani.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!