Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Djurasovic, cel mai bun eficient al Stelei în meciul cu Chiajna

Costin Marinescu

Costin Marinescu
18.11.2013

Bozo Djurasovic a fost cel mai bun jucător al Stelei în victoria, 94 - 67, în fața Concordiei Chiajna din cadrul etapei a 8-a a LNBM.

Extrema mică a ”militarilor” a început meciul titular și a stat pe parchet 27:24 minute. În acest interval el a reușit să marcheze două aruncări de 2 puncte din 3 încercări, 3 coșuri de la mare distanță din tot atâtea aruncări și una dintre cele două libere de care a beneficiat pentru un total de 14 puncte. Acestora le-a adăugat 7 recuperări, 3 pase decisive, 2 intercepții și 4 capace, toată linia statistică rezultând în 25 unități de eficiență.

A fost al doilea meci în acest sezon în care Bozo atinge cota 25 la eficiență, după partida din prima etapă cu Timba Timișoara. 

Numărul de capace reușite, patru, nu este numai un record personal ci și a doua performanță individuală a sezonului, la egalitate cu alți 3 jucători.

Djurasovic are în actuala stagiune medii pe meci de 22:03 minute, 8,8 puncte, 5.3 recuperări, 1.5 pase decisive și 12.9 eficiență.

foto: steauabaschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!