Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dodoc, mesaj pentru fani: "Sunteţi magnifici şi purtaţi o dragoste cum rar găseşti"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
26.12.2012

BC Timişoara a anunţat astăzi că Ionel Dodoc şi clubul de pe Bega au întrerupt colaborarea. Jucătorul a ales să caute o echipă la care să aibă şansa de a evolua mai mult. Şi dacă cineva se gândea că între cele două părţi existe resentimente, acestea au fost risipite azi de către jucător. Chiar dacă nu a evoluat foarte multe minute pentru Timişoara, fundaşul a dat dovadă de mult profesionalism şi de un caracter foarte frumos.

Ionel Dodoc a postat un mesaj emoţionant pe facebook, adresat conducerii, dar şi fanilor alb-violeţi.

Vreau să mulţumesc conduceri BC Timişoara pentru tot ceea ce mi s-a oferit pe parcursul colaborării. Profesionalism, seriozitate, încredere. Suporteri gata de a face orice pentru echipă şi pentru cei ce reprezinta Timişoara, sacrificiile făcute pentru a ajunge la sală sau chiar de a însoţii echipa în deplasare. Sunteţi magnifici şi purtaţi o dragoste cum rar mai găseşti. Am petrecut clipe frumoase alături de voi şi vreau să vă mulţumesc din suflet pentru etapa din viaţa mea petrecută alături de voi!!! Sărbători Fericite, multă sănătate şi multă baftă în continuare!!!!!

Ionel Dodoc a evoluat un sezon şi jumătate la echipa timişoreană.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!